31 Aralık 2013 Salı


















Android işletim sistemli cihazlarınızla oynayabileceğiniz Traffic Racer oyunu Google Play Store 'nin en iyi araba oyunlarından birisidir.

Muhteşem ses efektleri ve grafikleri ile oyunu çok seveceğinize eminim.

Oyunda 4 harita var ve bu haritalarda sürüş yapcağınız Çift yön , Tek yön , Zamana Karşı ve Serbest sürüş modları mevcut.Çift ve Tek yön modlarında süre yok fakat kaza yaptığınızda oyun bitiyor.

Amacımız arabayla giderken kaza yapmamak ve yüksek puan toplamak. Ne kadar hızlı giderseniz o kadar çok puan veriyor. Zamana karşı modunda ise zaman bitene kadar hızlıca gidip puan toplamak. Zamana karşı modunda çarpıp kaza yapsanızda süre bitene kadar tekrar devam ediyorsunuz.

Tek ve Çift yön modlarında Truck yani Kamyon 1 Ekstra can veriyor. Zaten oyun içinde bu bilgi var..

Hile Özellikleri ;

  • Sınırsız Para

Oyundan Görüntüler ;

Traffic Racer - screenshot

Traffic Racer - screenshot

Traffic Racer - screenshot

Hile güncellenince eklenecektir. Eski sürüm hilesi için BURAYA tıklayınız.

SOULCALIBUR 1.0.2 apk pour android

SOULCALIBUR 1.0.2 apk

Quoi de neuf: v 1.0.2
Ver.1.0.2
- Supporte maintenant Android OS 4.4

Revivez l'histoire éternelle d'épées et âmes temps et l'espace transcendant.
La série est apparu dans les arcades en 1998. L'année suivante, il a été porté sur consoles maison de jeux vidéo. Maintenant, la série très acclamée "SOULCALIBUR» est disponible sur Google Play. Profitez des personnages mémorables et de l'action non-stop qui SOULCALIBUR est réputé pour en toute fidélité d'arcade dans le confort de votre propre maison!

Caractéristiques du jeu **** *****
- 19 caractères liste!
- Tous les caractères se déplace fidèlement reproduits!
- Une nouvelle manette de jeu virtuel qui a été affiné spécifiquement pour les jeux de combat.
La disposition des boutons est juste que vous vous rappellerez!

Nécessite Android: 2.3.3 et plus
Version: 1.0.2

Vidéo SOULCALIBUR 1.0.2 apk


Télécharger SOULCALIBUR 1.0.2 apk

Pour télécharger SOULCALIBUR 1.0.2 apk pour android Cliquez ici

30 Aralık 2013 Pazartesi


LAYTON BROTHERS MYSTERY ROOM ENG apk  pour android

LAYTON BROTHERS MYSTERY ROOM ENG apk 

DESCRIPTION
Genius enquêteur , l'inspecteur Alfendi Layton et son assistant nouvellement affecté , l'agent-détective Lucy Baker , recherche seulement les cas les plus extraordinaires dans le «Mystère Chambre" au plus profond de Scotland Yard . Enquêter sur les preuves , trouver des contradictions , et de démêler la vérité qui se trouve entourée de mystère !

■ Ces Mystères et plus vous attendent!
No.001 du fichier: Le sandwich à la main
Une femme a été retrouvée assassinée à l'hôtel de bord de mer d'une destination de Voyage animée . Son corps asphyxié se trouve sur le balcon avec une main à l'intérieur du sandwich qui devait être son dernier repas .
Qui est coupable d' assassiner ? Quelle est la signification du sandwich ?
No.002 du fichier: Le cambriolage bâclée
Un homme a été assassiné à l'intérieur de son appartement . Deux suspects émergent basé sur des témoignages oculaires , mais l'arme assassiner semble avoir disparu dans les airs .
Qui est l'auteur , et quel genre de assassiner arme disparaît à partir d'une pièce fermée à clé ?
prix :
Lire le fichier prologue , No.001 de dossier, et l'affaire No.002 GRATUIT !
Fichiers 3 à 6 et 7 à 9 sont disponibles en deux achats in-app distincts .

Nécessite Android : 2.3.3 et plus
Version: 1.0.6

Vidéo LAYTON BROTHERS MYSTERY ROOM ENG apk  


Télécharger LAYTON BROTHERS MYSTERY ROOM ENG apk 

Pour télécharger LAYTON BROTHERS MYSTERY ROOM ENG apk pour android Cliquez ici

Traffic Racer, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. Şehirde seçtiğiniz araba ile birlikte dilediğiniz herşeyi yapmanızı sağlayan oyun gerçekten çok heyecanlı.
Kendi arabanız ile sokaklarda yapamadığınız sürat ve makas atma gibi hareketleri Traffic Racer'da yapabiliyorsunuz. Muhteşem grafik ve ses efektlerine sahip olan oyunda gerçekçi bir sürüş tecrübesi sizi bekliyor.
Oyundaki amacınız, kalabalık trafikte yapabildiğiniz en yüksek süratte aracınızı kullanarak gidebildiğiniz kadar uzun mesafe yapmak ve yüksek puan almak. Yarışlardan kazandığınız paralar ile yeni araçlar alabilir veya kendi aracınızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca elde ettiğiniz puan sonucu dünya üzerindeki oyuncular arasındaki yerinizi oyun içerisinden görebiliyorsunuz.
Özellikler:
  • Muhteşem 3 boyutlu grafikler
  • Gerçekçi araç kontrolü
  • 17 Farklı araç seçeneği
  • Çöl, karlı yol, şehir dışı ve şehirde gece olmak üzere 4 detaylı mekan
  • 4 farklı oyun modu (Sonsuz, Çift yön, Zaman Karşı ve Serbest Sürüş)
  • Arabanızın görünümünü düzenlemeniz için çeşitli jant ve boya seçenekleri
  • Türkçe dil desteği
Traffic Racer'ı oynarken hızlanmak için ekranın sağına ve yavaşlamak için ekranın soluna dokunmanız yeterlidir. Ayrıca oyun içerisinde ne kadar hızlı sürerseniz o kadar puan kazanırsınız. Saatte 100 kilometreden fazla hızla giderken araçları yakınından geçerek sollamak size ekstra puan ve para kazandırır. Çift yön modunda ise karşı şeritten giderek ekstra ve puan kazanabiliyorsunuz.
Sizde bu heyecanlı ve etkileyici araba yarışı oyununu oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.
Traffic Racer Biliyorusnuz ki Güncellendi Ve Güncellenmis Oyunda Hile Daha Değişik Oluyor Sanirsam :)
 Emeğe Saygi Olarak 1 Yorum Atmayi Çok Görmeyin
 Kurulum
Oyun Telefonunuzda yüklüse silin ve apkyi kurun
Hilze Özelligi
Sinirsiz Para

İndirmek için : TIKLA

CSR-Racing-Icon1

TÜMÜYLE YEPYENİ ‘ARKADAŞLARINLA YARIŞ’ MODU!
Sınavların en zorlusunda hayallerinin arabasıyla yarış ve terk edilmiş şehir sokaklarında drag yaparak coş. CSR Racing nefes kesen, göz alıcı grafiklerle bağımlılık yapan bir oynanışı ve çok oyunculu başa baş mücadelenin çarpıcılığını bir araya getirerek, yeni bir yarış deneyimi ortaya çıkarıyor.
Audi R8, BMW M3 veya Chevrolet Corvette aracını turbolar, nitro enjeksiyon ve aerodinamik ayarlamalarla güçlendirerek, gitgide zorlaşan rakipleri alt et. Sonra da hazır olduğunda, şehre hükmeden çetelere meydan oku.
ARKADAŞLARINLA YARIŞ
Garaj koleksiyonunu kullanarak son derecede hassas yarış teknikleriyle arkadaşlarını yen. Yarışlarda elde ettiğin milisaniyelik farklarla Arkadaş Liderlik Tabloları'nda üst sıralara tırmanıp Pagani Zonda S 7.3 ödülüne ulaş!

DÜNYAYLA YARIŞ
3. Kademeye Ulaştın mı? O zaman şimdi Dünyayla Yarış için hazırlan! Eşsiz süper arabalar ve desenler kazan, akranlarından Saygı puanı topla ve güneşin altındaki sahil boyu drag hattında en iyilerin karşısına dikil. Şehrin hakkından gelmiş olabilirsin ama artık dünyayı dize getirme vakti!
LİSANSLI ARABALAR
Aralarında Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mercedes,Mini, McLaren, Pagani, ve Nissan'dan Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 modelleri ve birkaç da sürpriz yer aldığı lisanslı arabalar!
-- Artık aralarında SRT Viper, Mercedes SLS AMG ve daha niceleri de var!
MÜCADELELERİN EN ZORU
R8, GT-R'ye; Continental Supersports, SLR McLaren'a karşı. Arabana karşı onların arabaları. Dümdüz bir pist. Her şey güç, beceri ve taktiğe bağlı. Doğru devirleri tuttur ve gerisini turboya bırak. Ama nitroyu yanlış zamanda açarsan, kızarırsın ona göre.
ARABANI YÜKSELT
Arabanı sürüş tarzına uyacak şekilde yükseltmek için turbolar, farklı motorlar, elektronik kontrol birimleri ve daha nice seçenek arasından istediğini seç. Ama unutma: iki araba asla denk olmaz – sakın dört çeker arabaya gücünün altında ezilecek cılız lastikler takma.
ARABANI ÖZELLEŞTİR
Özel yapım plakalar, özel yapım boyalar ve orijinal özel yapım desenlerle kendini ifade et.
ŞEHRE HÜKMET
Yalnız değilsin. Şehre hükmeden çetelerin gözü üstünde ve yakında en güçlü sürücülerinin karşısına çıkacaksın. Patronlarını yendiğin an o bölgeyi ele geçirdin demektir. Şimdilik iyi gidiyorsun - ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir...
Android 2.3 (Gingerbread) ve üzeri işletim sistemi gerektirir.
En güncel içeriğe ve özelliklere erişmek için, oyunu oynarken cihazınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve profilinizin yedeklenmiş olduğundan emin olun.
LÜTFEN DİKKAT! CSR Racing ücretsiz bir oyundur, fakat gerçek para ile satın alınabilecek unsurlar içerir.
İzniniz olmadan yapılabilecek satın alımları önlemek için, Google Play ayarlar menüsünden “PIN Ayarla veya Değiştir” öğesini seçin, bir PIN oluşturun ve ardından “Satın Alma için PIN Kullan” seçeneğini etkinleştirin. Bu adımdan sonra, her satın alma işlemi öncesinde PIN kodunuzu girmeniz gerekecektir. Lütfen bu seçeneğin yalnızca Android OS 3.x ve sonraki sürümleri için geçerli olduğunu aklınızda bulundurun.
CSR Racing, NaturalMotion Games tarafından üretilmiştir

Hile İndirme Kurma Ve Özelikleri için Aşagiyi Mutlaka Okuyun.

Hile Dosyalari .zip Şeklinde Verilmistir.Yani Telefononuza Direk İndirip açmayi denerseniz açilmaz.Onun için Ya telefononuza zip açici bir program indirin veyatta bu dosyalari bilgisayariniza indiriniz ve dosyalari telefonunuza atiniz.Tamamen Size Kalmistir.

Hile Özellikleri ; 
-Sinirsiz Para
-Sinirsiz Altin

Kurulum :

Google Playden indirdiginiz Oyunu silin ve aşagidaki dosyalari indirip kurunuz.

Obb Dosyasini Dosyalarim > Tüm Dosyalar > Android > Obb Klasörüne Kopyalaniyinz.

Dosyalari İndirmeden Önce Bir Yorum Atmayi Çok Görmeyin...

Apk İndirmek için : TIKLA

OBB İndirmek için : TIKLA


jpeg (284×177)

Into the Dead Android ve İOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3D hayatta kalma oyunudur. Oyun aynı zamanda ateş etme , aksiyon ve korku öğelerine sahiptir.
Zombiler tarafından istila edilmiş dünyada hayat mücadelesi veriyoruz.Oyunda zombiler tarafından ısırılmadan sürekli olarak kaçmaya çalışıyoruz. Koşarken yoldaki kutulardan yeni silahlar elde ediyorsunuz.
Hayatta kalmak için elinizden gelen herşeyi yapmaya çalışarak ne kadar ilerlerseniz metre hesabı ile kayıt ediliyor. Ve önceki skorunuzu geçerseniz yüksek skor olarak ekleniyor.  
Başarabilmek için olabildiğince hızlı hareket etmelisiniz ve cephanenizi en doğru şekilde harcamalısınız. Oyunda 5 adet başlangıç itemi alabiliyorsunuz. Rastgele bir silah , 1500 metre ileride başlama , evcil bir köpek gibi ....

İndirmek için BURAYA tıklayınız



Piggy Adası üzerinde yokuş aşağı yarışa hoş geldiniz! Tehlikeli yollarda rakiplerinizi arkanızda bırakın ve yarışı önce siz bitirin. Birbirinden zorlu geçen yarış pistlerinde sabun kutusu görünümündeki arabadan süper arabaya kadar her biri farklı özelliğe sahip araba bulunuyor. Yarışlarda elde ettiğiniz puanlara göre yeni arabalar alabiliyorsunuz. Üst seviye araçları ise uygulama içi satın alma özelliği ile ve sadece belli bir ücret karşılığında hayali kurduğunuz arabayla yarışma şansı yakalayabiliyorsunuz. Arabalar dışında her bir karakterin kendinize özgü özel gücü bulunuyor. Yarış esnasında bu özel güçleri kullanarak rakiplerinize zor anlar yaşatıyorsunuz.

Yarışta Angry Birds oyunun baş kahramanları olan Red, Chuck, Terence, Stella, King Ping, Moustache Ping gibi kahramanları direksiyon başına geçiriyorsunuz.

Oyundan Görüntüler:

İndirmek için BURAYA tıklayınız ( Apk )
İndirmek için BURAYA tıklayınız ( Data )